Om os

Frelsens Hær - kirken midt i hverdagen.

Frelsens Hær en er kristen kirke med en stærk social profil. Formålet med alt hvad vi gør, er i sidste instans at bringe mennesker til tro på Gud. Vi ønsker at fortælle budskabet om Guds kærlighed og evangeliet om Jesus Kristus til alle.

Derfor er vores menigheder, som vi kalder korps, Frelsens Hærs hjerte. Det er herfra det meste af arbejdet udgår. Hver søndag året rundt er du velkommen til gudstjeneste i et af Frelsens Hærs mange korps. Der er ingen fast liturgi for gudstjenesterne, men de er præget af megen sang og musik samt forkyndelse ud fra Bibelen.

I Aarhus tilbyder vi, foruden Gudstjeneste hver søndag kl. 11, også bibeltimer, hver anden mandag kl. 14, for den der gerne vil lære lidt mere om Bibelens budskab til os idag; børnekor, hvor børn i alderen 5 til 12 år lærer at tilbede Gud igennem sang og dans, samt torsdagstræf, den sociale og åndelige samværsstund for seniorer og andre interesserede.

I vores sociale arbejde prøver vi at være et fælleskab der opmuntrer og støtter folk i at opfylde deres egne drømme og ønsker for livet. Vi tror at alle mennesker er skabt i Guds billede med uendelig stor og evig værdi og arbejder ud fra den tanke at selvom livet nogle gange har sine udfordringer, så kan alle bringe noget til andres liv, og alle har evnen at både drømme, og udleve disse drømme.

Det er tanken bag vores familiearbejde, som foregår både tirsdag formiddag med tirsdagscaféen, og en søndag om måneden, med Messy Church.

Vi har også et godt samarbejde med Gadecaféen, som holder aftenåbent mandage, onsdage og torsdage, og serverer varme måltider og gode samtalepartnere for alle de gæster, der kommer der.