Om os

Frelsens Hær - kirken midt i hverdagen.

Frelsens Hær en er kristen kirke med en stærk social profil. Formålet med alt hvad vi gør, er i sidste instans at bringe mennesker til tro på Gud. Vi ønsker at fortælle budskabet om Guds kærlighed og evangeliet om Jesus Kristus til alle.

Derfor er vores menigheder, som vi kalder korps, Frelsens Hærs hjerte. Det er herfra det meste af arbejdet udgår. Hver søndag året rundt er du velkommen til gudstjeneste i et af Frelsens Hærs mange korps. Der er ingen fast liturgi for gudstjenesterne, men de er præget af megen sang og musik samt forkyndelse ud fra Bibelen.

I Aarhus tilbyder vi, foruden Gudstjeneste hver søndag kl. 14.00, og Bibeltime hver den sidste søndag i måneden, efter Gudstjenesten. Bibeltimen er for dem der gerne vil lære lidt mere om Bibelens budskab til os i dag. Vi har også onsdagstræf, den sociale og åndelige samværsstund for seniorer i alle aldre og andre interesserede.

Sidste Torsdag i måneden har vi Sangaften kl. 18.30

I vores sociale arbejde prøver vi at være et fælleskab der opmuntrer og støtter folk i at opfylde deres egne drømme og ønsker for livet. Vi tror at alle mennesker er skabt i Guds billede med uendelig stor og evig værdi og arbejder ud fra den tanke at selvom livet nogle gange har sine udfordringer, så kan alle bringe noget til andres liv, og alle har evnen at både drømme, og udleve disse drømme.